perjantai 10. lokakuuta 2014

Metsäretkellä.

Taas todella pitkä aika edellisestä postauksesta.
Luulenpa, että tämä tulee muodostumaan tavaksi - sen verran hektistä elämä tällä hetkellä on.
Omassa yrityksessä on isoja (ihania, mutta aikaavieviä) projekteja, on koulua ja ennenkaikkea perhettä; enkä halua mistään hinnasta tinkiä lasten kanssa vietetystä ajasta. Niinpä blogi jää viimeiseksi, kun ajankäytöstä on kyse - lapset, perhe, työt ja ystävät ovat nyt ensisijaisia.
Haluaisin kovasti kirjoittaa blogiin enemmänkin, mutta valitettavasti tällä hetkellä aika ei vain riitä kaikkeen (kyllä, olen todellakin huomannut oman rajallisuuteni ;) ).

Ei, en sentään ole lopettamassa blogia - en halua luopua siitä kokonaan. Mutta sellaisille, jotka kenties ovat ihan oikeasti seuraanneet tätä blogia ja ehkä ihmetelleet pitkiä taukoja ajattelin kertoa, että jatkossa postausväli tulee olemaan kenties vieläkin pidempi. Haluan pitää blogin hengissä - onhan se pysynyt mukanani jo useamman vuoden - ja yritän postata vähintään kerran kuukaudessa; mutta älä luota siihen :)
Ei tietenkään kovin järkevää "bloggarille", mutta valitettavasti tällä hetkellä ajalliset resurssit eivät muuhun riitä - yhden blogipäivityksen kirjoittamiseen kun menee helposti useampi tunti. Toivottavasti silti jaksat välillä käydä täällä kurkkimassa!


Mutta nyt varsinaiseen aiheeseen eli muutaman viikon takaiseen metsäretkeen lasten kanssa, jonka kuvallista satoa oli itse asiassa tarkoitus päivittää tänne jo aiemmin, mutta...

Käveltiin pitkin metsäpolkuja ja pitkospuita, syötiin välillä reppuun mukaan otettuja eväitä, nautittiin ihanasta säästä ja vielä ihanammista maisemista. Ja koska luonto pani parastaan, mä en tietenkään voinut olla kuvaamatta; koko ajan. Ja aina välillä jostain puun takaa kuuluikin "äiti tuu jo!" Monta tuntia kului ihan huomaamatta.
Kaikki mut tuntevat tietävät, etten varsinaisesti ole mitään metsässä samoilevaa tyyppiä - mutta tän reissun jälkeen mietin itsekin, miksen :)

Tässä päivän tunnelmia.
Täysin käsittelemättöminä, vain luonnon omin efektein.

 Tämä ei ole selfie, vaikka epäilyttävästi siltä näyttääkin :)


Kiitos kun kysyt luvan, jos aiot käyttää kuvia.
Vaikka blogissa onkin ajoittain hiljaista, mutta olet silti kiinnostunut hommailuistani ja haluat tietää mitä milloinkin teen, käy välillä sivuillani www.ces.fi - päivitän sinne koko ajan uusia töitäni.
Ja koska Facebook ja Instagram ovat niin paljon nopeampia päivittää kuin tämä blogi, löydät lähes päivittäin lisää juttua ja kuvia mm. näistä

www.facebook.com/sessi 

www.instagram.com/kukkurukuu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti