keskiviikko 1. elokuuta 2012

Nojatuoli.



Viimeisten kesälomapäivien aikaansaannos - uusittu nojatuoli.
No kun satoi vaan... Eikä voinut tehdä pihahommia...

Olin jo pitkään "vihannut" tuolin mälsän ruskeaa kangasta - koska tuoli on kuitenkin nätin mallinen ja siinä on hyvä istua, tuntui turhalta heivata se pelkän kankaan vuoksi kiertoon ja ostaa uutta. Tuolin runko on lisäksi ihanteellinen uudelleenverhoiluun: sen saa ilman hikeä purettua osiin, ja runkoon saa helposti niitattua uuden kankaan. Pohdinta uuden kankaan kuosista alkoi noin vuosi sitten :) - mutta vasta nyt löysin paitsi aikaa ja intoa uudelleenverhoiluun myös tuoliin sopivan kankaan.

"Before" (jo purettuna osiin):




Paikallinen Eurokangas oli muuttamassa uusiin tiloihin ja sompailin muuttoloppuunmyynnissä katsellen josko alesta löytyisi jotain kivaa. Ja löytyihän sieltä. Tämä mustan ja beigen sekoitus on juuri se mitä olin etsinytkin - loistava, ellei suorastaan täydellinen tähän tuoliin. Paksua puuvillacanvasta, joten kestää kulutusta hyvin - kuvio tosin on painettu, ei kuosiinkudottu; mutta kestäviähän nuo painokuviollisetkin kankaat nykyään ovat. Eipä haitannut sekään, että kangas oli alennuksessa ja 'ihan oikeesti' lähes ilmainen - uusattu tuoli 22€ (!!!!).

"After":




Ihana! Vaikka itse sanonkin.

Kangasta meni noin 4 metriä, työaikaa kankaan leikkauksineen, ompeluineen ja niittamisineen kahtena päivänä yhteensä noin 8 tuntia. Ei paha nakki.

Tarkoitus oli tehdä samasta kankaasta myös rahiin uusi päällinen, mutta kangas loppui kesken. Harrrrmi. Joskohan tuota löytyisi vielä lisää?

Mutta höh, nyt uusi Lepo-kangastaulu jonka esittelin aiemmin, ei taas sovikaan tähän tuolin uuteen kuosiin... Blaah... Kyllä tämä sisustus on niiiin vaikeeta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti