lauantai 13. huhtikuuta 2013

Kaapit.Vihdoin!
Makuuhuoneen liukuovihirvitys on purettu, myyty, viety pois. Uudet kaapit hankittu, asennettu, täytetty tavaralla. Kaappien vaihto -projektin suunnitteluun (eli saamattomuuteen ja aloittamisen vaikeuteen) kului noin kaksi vuotta, itse projektin toteuttamiseen viikko. 
Ja nyt se on valmis. Ja niin ihmeellisen höperöltä kuin se kuulostaakin, olen erittäin onnellinen. Siis uusista kaapeista. E-r-i-t-t-ä-i-n onnellinen.

Kuten rivien välistä jo saatoit lukea, en voi sietää liukuovikaappeja. Jopa ”sietää” on aika laimea sana. Liukuovikaapit ovat (kodin sisustuksessa) hirveintä mitä tiedän. No, ehkei hirveintä, mutta top-vitosessa kuitenkin. Pahoittelen suorapuheisuuttani, mutta kerron vain oman henkilökohtaisen mielipiteeni - onhan tämä sentään oma blogini ;-) ”Inhoan” on aika hyvä sana. Niitä ärsyttäviä rullaavia ”ovia”, joita saa koko ajan olla työntelemässä ja vetelemässä eikä koskaan se oikea ”ovi” ole auki ja sitten saa taas työnnellä ja vedellä lisää. Ja niitä toinen toistaan kamalampia runkoja ja profiileja ja ”ovia”. Ja sitä karvan ja hiusten ja pölyn määrää kiskoissa ja kiskojen laakereissa. Ja kaikkea muuta. En haluaisi kotiini yhtään ainutta liukuovihärpäkettä, mutta ironista kyllä, tällä hetkellä joka ainoassa huoneessa on liukuovikaappi. Tai siis jokaisessa, paitsi nyt siinä yhdessä. Edellinen omistaja siis puolestaan rakasti liukuovikaappeja. Näin me sitten ollaan erilaisia kaikki. 

Tätä menoa kaikki liukuovikaapit on vaihdettu noin kymmenessä vuodessa, mutta ei se haittaa - fiilistelen nyt tätä yhtä ihanaa huonetta ilman liukuovikaappia.

Tällainen täytti ennen puolet makuuhuoneesta (lievästi liioitellen):
Ja tällaiset kaappi-ihanuudet sen täyttää nyt (kuuletko lapsekkaan onnellisen käsien läpytyksen?):
 
 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

PS. mikäköhän ihme blogiani vaivaa, kun kesken kirjoituksen saattaa yhtäkkiä vaihtua fontti - ja tuntuu, että jokaisessa postauksessakin on aina eri fontti? Sinänsä täysin merkityksetön asia, tiedän, mutta tällaista visuaalista ihmistä se niin kovasti turhauttaa... ;-) Vaikka kuinka käytän oletusfonttia ja valmiita asetuksia. Vaikka jonkin verran päivitän www-sivuja (=paljon) ja ymmärrän jotain koodistakin (=vähän), niin silti tämä menee yli hilseen - en saa fonttia samaksi, vaikka kuinka yritän. No, koska asia on niin täysin turhanpäiväinen, lakkaan yrittämästä. Ehkä se sillä jopa korjaantuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti